AE Bosco Rocafort - CEFS Sant Joan de Vilassar: 6-4
Primera part: 0-1 (Enric), 1-1, 2-1.
Segona part: 2-2 (Sambola), 3-2, 4-2, 5-2, 5-3 (Adam), 5-4 (Sambola), 6-4.

Primera ensopegada de la temporada, i a la jornada 1... Val a dir que l'equip no ha estat a l'alçada que pot estar, especialment en l'apartat defensiu.

Malgrat el bon inici de partit, amb gol matiner al primer minut, l'equip s'ha confiat en excés i el rival, que ha fet un partit bo i regular, ha donat la volta al marcador gràcies a un xut llunyà i a una jugada d'atac que ha acabat amb finalització des de dins de l'àrea.

A la represa, el Sant Joan ha aconseguit l'empat ben aviat, obra de Sambola en bona jugada de combinació amb Unai.

Però, com a la temporada passada, el minut després del gol baixem la guàrdia.

Aquest cop no ha fet falta ni un minut, ja que als 30 segons el Bosco Rocafort ha marcat el 3-2.

Sortint bé de la pressió amunt, els locals han fet el 4-2 en jugada d'atac i el 5-2 després d'una greu errada del darrer home visitant, que ha entregat la pilota als peus del pivot barceloní.

A partir d'aquí, amb tan sols 5 minuts per davant, el Sant Joan ha començat a fer joc de 5, i malgrat escurçar distàncies gràcies als gols d'Adam, de doble penal i de Sambola, finalitzant al segon pal, no s'ha pogut consumar la remuntada.

El definitiu 6-4 ha estat un gol de camp a camp amb un Sant Joan amunt a la deseperada per endur-se alguna cosa del partit.

Ara toca entrenar fort durant la setmana i aprendre de les errades (que n'hi ha hagudes i bastantes) d'aquest partit per no cometre-les en el proper.

Ànims que això no ha fet més que començar!

"Samba", bigolejador en el partit d'avui.