Fotografies

14.10.07

Continuarem treballant

FPE Mataró - CEFS Sant Joan de Vilassar: 10-4
Primera part: 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 4-1 (Loro).
Segona part: 5-1, 6-1, 6-2 (Kimo), 7-2, 8-2, 9-2, 9-3 (Kimo), 9-4 (Loro), 10-4.

No ens queda una altra opció que repassar les errades del partit d'avui, que n'hi ha i moltes, i mirar de no cometre-les davant el FS Ràpid Sta. Coloma diumenge vinent.

Cada partit és una nova història, i si contra el FS Llinars ens van destrossar al contraatac, avui no ha estat així.

Els primers 4 gols han estat a causa de dos corners amb passada a l'exterior, bloqueig i xut llunyà (igualets!) i dos jugades al segon pal on l'ala contrària no ha baixat a ajudar (igualets!).

Abans del descans, Loro de falta directa ha retallat distàncies amb el 4-1 a manca de tan sols 32 segons.

A la represa, hem encaixat força ràpid el 5-1, en pèrdua de pilota del nostre pivot i contraatac letal, com els del Llinars. El 6-1 ha estat una jugada individual d'un jugador del Mataró, que ha trencat la cintura a un jugador nostre per banda dreta i ha superat de xut creuat la sortida de Roger.

Després d'una bona aturada de Roger, s'ha iniciat un contraatac que hem finaliztat en gol gràcies a una canonada de Kimo des de la frontal. Era el 6-2 a manca de 13 minuts i aleshores ens hem equivocat, ja que jugant de 5 ens han caigut 3 gols de camp a camp en tan sols 50 segons! Tres errades individuals de jugadors visitants han donat ales al Mataró, que ha sentenciat definitivament el matx amb el 9-2.

Hem renunciat a seguir jugant de 5 per evitar una golejada d'escàndol, i després de retallar distàncies en el lluminós amb gols de Kimo (de falta) i de Loro (de corner), l'equip local ha tancat el resultat amb el 10-4 final, en gol de contraatac a manca de 10 segons.

Felicitar a la Fundació Privada Esportiva Mataró que ha fet un bon partit.

Nosaltres, a millorar. La solució passa per millorar cada jugador de manera individual, per ajudar a millorar l'equip. Estem en el típic moment on l'equip no confia en ell mateix. No ens coneixem uns els altres, i no hi ha confiança en els companys. És difícil superar aquesta fase d'insatisfacció, però només ho podrem fer si tenim clares les nostres possibilitats i sabem què podem i què no podem aconseguir en aquesta Lliga.

Aquest any toca lluitar cada punt com una final. Ànims!!!

2 comentaris:

Dr. Flasche ha dit...

Nois,

M'alegro de que tingueu el bloc, perquè no m'agrada escriure al foro del doblepenalti.

Només us volia dir que espero que la setmana que ve trenqueu la vostra ratxa negativa. Sempre he considerat que sou gent honesta amb qui es pot jugar bons partits, per això espero que la vostra actitud tingui premi i puntueu la propera setmana,

salut

Webmaster ha dit...

Moltes gràcies pels ànims Dr. Flasche.

Ens agradaria saber qui ets, però respectem el teu anonimat.

Salutacions!