7.10.07

Una segona part d'espant.

CEFS Sant Joan de Vilassar - FS Llinars: 4-11

Primera part: 1-0 (Pau), 1-1, 1-2.

Segona part: 1-3, 1-4, 1-5, 1-6, 1-7, 2-7 (Román), 2-8, 3-8 (Sambola), 4-8 (Enric), 4-9, 4-10, 4-11.

Partit per oblidar el d'aquest matí al Pavelló Paco Martín. Malgrat una primera part intensa, dues errades individuals en atac han propiciat 2 gols de contraatac del Llinars, que han donat la volta al marcador després del primer gol del partit, obra de Pau en assistència d'Alberto.

Pels amants de l'estadística, després de marcar el primer gol, un cop més, ha hagut de passar tan sols 1 minut per rebre el gol en contra. La segona vegada aquesta temporada, i fins a 11 vegades la segona volta de la temporada passada!!!

A la represa, un bon escarment per l'equip, que en 4 jugades que ha decidit no baixar a defensar, 4 gols del Llinars: 1-6. En aquesta categoria no es pot baixar la intensitat si es vol puntuar.

Amb el màxim respecte pel rival, que ha fet un molt bon partit avui, podem afirmar que hem llençat l'encontre a les escombraries.

Mal dia per enregistrar el partit.

La decisió de jugar de 5 sempre és un risc, i avui, malgrat marcar 3 gols amb aquesta estratègia gràcies a Román, Sambola i Enric, també n'hem rebut 5 més, tant en contraatacs com de porta a porta, fins i tot ha marcat el porter!

Un dur correctiu. Sempre es diu que les errades es paguen, però no acostuma a passar que cada errada et claven un gol...

La bona notícia de tot plegat és que tenim molt marge de millora. Ni estem a una alçada decent en defensa ni tampoc en atac (hem errat 3 llençament de doblepenal), i hi ha moltes errades a comprendre i corregir.

Les derrotes també hem de saber païr-les i, sobretot, entendre-les. Si la setmana passada podiem parlar d'accident, avui el rival ha estat clarament superior. No oblidem l'objectiu de la temporada i fem un ajust d'expectatives realista, pel bé de tot l'equip.

Ànims i recordeu que un equip no és només un grup de persones.